Miriše na dom

Dom je mjesto koje vi stvarate. Svaki komad namještaja, svaka obiteljska slika, čak i stare sitnice bez kojih ne možete - pričaju priču o vama.

Dom je mjesto koje vi stvarate. Svaki komad namještaja, svaka obiteljska slika, čak i stare sitnice bez kojih ne možete - pričaju priču o vama.

Mnoge misli i mnogo ljubavi ulazi u sve što ispunjava vaš dom. Povežite ih sve zajedno uz Air Wick, dodir raspoloženja i okruženja koje kreirate za svoj dom. Miris vašeg doma priča vašu priču, možete ga koristiti kako biste za sebe, svoju obitelj i svoje prijatelje obogatili prostor u kojem boravite. Bez obzira tko ste i gdje živite, sve je predivno kad miriše na dom.

Vaš dom je vaše platno – koje sadrži mirise. Onako kako pažljivo birate njegov namještaj, boje, teksture, tako možete birati i ispravnu mješavinu mirisa za izražavanje vaše mirisne priče o domu. To je priča koja ne samo da vam ugađa i odgovara, nego isto tako stvara toplo okruženje dobrodošlice za obitelj i prijatelje.

Kako se mijenjaju godišnja doba, tako se mijenja i vaš dom. Air Wick nudi bogatu paletu mirisa, tako da možete lako mijenjati Ili slagati slojeve mirisa za svaku priliku, doba godine, vrijeme ili raspoloženje.

Da, dom je ono što možete vidjeti, dotaknuti i osjetiti.... ali dom je i u zraku. Izrazite sami sebe kroz miris. Na koji način koristite miris kako biste promijenili, osnažili i inspirirali svoj prostor?  Mi iz Air Wicka želimo biti vaš partner kada vaša kuća postaje dom.